Tarsus Şehit Erdal Yılmaz Ortaokulu

WEB https://tarsussehiterdalyilmazortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Özbek Mahallesi TARSUS/MERSİN
VİZYON : Tarsus Şehit Erdal Yılmaz Ortaokulu Kurumu olarak istiyoruz ki; - Eğitim teknolojileri ile donatılmış, - Öğrencilerinin yeteneklerini iyi kullanabilen, - Öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren bir kurum olsun. - Böylece kurumumuz; Mükemmellik anlayışı içerisinde; sürekli değişimi ve gelişimi benimseyerek hizmetin yürütüldüğü çevrede bilim ve kültür merkezi olsun.
MİSYON : Tarsus Şehit Erdal Yılmaz Ortaokulu Kurumu olarak; - Milli eğitimin temel kanununun belirttiği - Genel amaçlar çerçevesinde - Atatürk ilke ve inkılâpları’na bağlı, - Ulusunun insani ve kültürel değerlerini benimseyen, - Koruyan ve geliştiren, - Yaşamı seven,doğayı ve doğada yaşayan canlıları seven, - Çağdaş, - Katılımcı, - İnsan haklarına ve Türkiye cumhuriyeti’ne karşı - Görev ve sorumluluklarını bilen - Bunları davranış haline getirmiş, - Kendini yenileyen, - Güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Ahmet Yazıcı Futbol Turnuvası 2018-2019 1. si

Kütüphane Kitap Sayısı :1968
Saatler : 08:35-15:00 saatleri arası eğitim yapmaktayız
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Halk otobüsleri ve özel araçlar... (Öğretmen servisimiz olmamakla birlikte, öğretmenlerimiz özel araçlarıyla ilçeye/köye ulaşım sağlamaktadır. Ayrıca köyümüze belediye otobüsleri çalışmaktadır. Ulaşım sorunumuz hiç yoktur.)
Yerleşim Yeri : Özbek Mahallesi TARSUS/MERSİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık:33 km İlçe merkezine uzaklık: 5 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Yıldız Erkek Futbol ve Yıldız Kız Voleybol